دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جشن اعیاد شعبانیه و تقدیر از فعالان دانشجویی در کمیته مدیریت دانش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جشن اعیاد شعبانیه و تقدیر از فعالان دانشجویی در کمیته مدیریت دانش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی همزمان با جشن اعیاد
شعبانیه و سالروز میلاد با سعادت حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، حضرت ابوالفضل
العباس(ع) و امام زین العابدین(ع) برگزار شد.
به گزارش روابط
عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی
دانشجویی دانشکده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه از برگزاری مراسم جشن و سرور در دانشکده
تغذیه خبر داد.
نظر دهید